check up
οικονομικά πακέτα

Νοσηλεία & παραμονή στην κλινική

room

Δωμάτια νοσηλείας H Κεντρική Κλινική Τσεπέτη διαθέτει άνετα μονόκλινα, δίκλινα exclusive (ευρύχωρα δωμάτια με επιπλέον κλίνη για τον συνοδό σε περίπτωση rooming-in), δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια. Στο επίπεδο 4 της κλινικής διατίθενται επίσης προνομιακά δωμάτια VIP και σουίτα. Σε κάθε δωμάτιο θα βρείτε ιδιαίτερο μπάνιο, αυτόνομο κλιματισμό, τηλεόραση, ατομικό τηλέφωνο, σύστημα ελέγχου φωτισμού και, ανάλογα με τον τύπο δωματίου, ψυγείο και μπαλκόνι με πανοραμική θέα. Σε όλους τους εσωτερικούς χώρους της κλινικής καθώς και στα δωμάτια νοσηλείας υπάρχει διαθέσιμο ασύρματο δίκτυο για ελεύθερη πρόσβαση στο internet (free WiFi).

room

Ο τύπος του δωματίου, που θα νοσηλευτείτε, καθορίζεται ανάλογα με τις οδηγίες του θεράποντα ιατρού σας και τις προσωπικές σας προτιμήσεις, σε συνεννόηση με το Τμήμα Υποδοχής & Εξυπηρέτησης Ασθενών.

Περισσότερες πληροφορίες για τα δωμάτια νοσηλείας της κλινικής εδώ >>

Διατροφή Η κατάλληλη και υγιεινή διατροφή αποτελεί βασικό μέρος της θεραπείας και είναι απαραίτητη για την ταχεία ανάρρωσή του ασθενούς μετά από μια επέμβαση ή κάποια ασθένεια. Το καθημερινό διαιτολόγιο κάθε νοσηλευόμενου γίνεται αφού συνεκτιμηθούν τόσο η διαιτητική εντολή του Ιατρού ανάλογα με την πάθηση, την φαρμακευτική αγωγή, και τις εργαστηριακές εξετάσεις, όσο και οι προσωπικές διατροφικές προτιμήσεις του ασθενούς. Η κατανάλωση κάποιου είδους διατροφής εκτός αυτών που παρέχονται από την Κλινική, επιτρέπεται μόνο μετά την προηγούμενη συνεννόηση με τον θεράποντα ιατρό.

Ιατρικό Απόρρητο Πληροφορίες για τη νοσηλεία και την κατάσταση του ασθενή δίνονται μόνο από τον θεράποντα γιατρό και δεν παρέχονται τηλεφωνικώς. Ο ιατρικός φάκελος του ασθενή είναι αυστηρά προσωπικός και απόρρητος και φυλάσσεται στο Αρχείο της Κλινικής. Ο νοσηλευόμενος ή ο εξουσιοδοτημένος εκπρόσωπός του μπορεί να παραλάβει αντίγραφο του φακέλου κατόπιν έγγραφης αίτησης στη Γραμματεία.

Έλεγχος ποιότητας Η Κεντρική Κλινική Τσεπέτη έχει θεσπίσει αυστηρούς εσωτερικούς ελέγχους ποιότητας όσον αφορά στον ιατροτεχνικό εξοπλισμό και στις παρεχόμενες υπηρεσίες. Αναπόσπαστο μέρος της διαδικασίας ελέγχου είναι και η δικές σας προσωπικές εντυπώσεις και εμπειρίες. Παρακαλούμε να συμπληρώσετε κατά την διάρκεια της νοσηλείας σας το ερωτηματολόγιο νοσηλείας και να το τοποθετήσετε στο ειδικό κυτίο στο τμήμα που νοσηλεύεστε. Η γνώμη σας για τη φροντίδα που παρέχει η Κλινική είναι εξαιρετικά σημαντική και απαραίτητη για τη συνεχόμενη αναβάθμιση των υπηρεσιών μας.

Χρήσιμες πληροφορίες Παρακαλούμε λάβετε υπόψη τα παρακάτω:

chaniaclinic
η νέα κλινική σας στην Κρήτη

ακολουθήστε μας στα social media

chaniaclinic
Κεντρική Κλινική Τσεπέτη
Τηλεφωνικό κέντρο: 28210 28828 Φαξ: 28210 28829

Παπαναστασίου 9, πλατεία Δικαστηρίων, 73133 Χανιά Κρήτη GR

35.51020 24.03289

Ο καιρός στα Χανιά 18/05/2024 23:23: ασθενής άνεμος (3 bft) ανατολικός εώς νοτιοανατολικός, διάσπαρτα νέφη, 22 °C
διάσπαρτα νέφη

Ιατρική Βιβλιοθήκη

Η Ιατρική Βιβλιοθήκη είναι μια online συλλογή ιατρικών άρθρων, βίντεο χειρουργικών επεμβάσεων καθώς και άλλων ενημερωτικών κειμένων σε θέματα υγείας, με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση των ασθενών και του ευρύτερου κοινού.

Μεταβείτε τώρα στην Ιατρική Βιβλιοθήκη >>

Βίντεο χειρουργικών επεμβάσεων

Βίντεο με παρουσίαση ιατρικών περιστατικών θα βρείτε στην Ιατρική Βιβλιοθήκη >>

καθώς και στο κανάλι της Κεντρικής Κλινικής Τσεπέτης στο YouTube >>

@chaniaclinic on twitter
check up: οικονομικά πακέτα προληπτικού ελέγχου
menu
χάρτης τηλέφωνο email twitter
© 2024 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΣΕΠΕΤΗ - ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ All rights reserved