check up
οικονομικά πακέτα

Μαιευτική Κλινική - Μαιευτήριο

Το Μαιευτικό Τμήμα της Κεντρικής Κλινικής Τσεπέτη αποτελεί, όπως και το Γυναικολογικό Τμήμα, ένα από τα πλεόν καταξιωμένα τμήματα της Κλινικής, παρέχοντας υπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου για την σύγχρονη γυναίκα και μέλλουσα μητέρα και στο οποίο έχουν διεξαχθεί επιτυχώς άνω των 25.000 τοκετών τις τελευταίες δεκαετίες.

Μαιευτική Κλινική

Ο τοκετός είναι αδιαμφισβήτητα η σημαντικότερη πράξη ζωής. Κορυφαίοι μαιευτήρες-γυναικολόγοι, άρτια καταρτισμένο νοσηλευτικό προσωπικό, ευχάριστο και μοντέρνο περιβάλλον, ιατρικά μηχανήματα και υποδομές τελευταίας τεχνολογίας θα επιτρέψουν στην μητέρα να συλλάβει, να κυοφορήσει και να γεννήσει ένα υγιές παιδί, είτε με φυσιολογικό τοκετό ή με καισαρική τομή.

Στο Μαιευτήριο της Κεντρικής Κλινικής Τσεπέτη εφαρμόζουμε τις πιο σύγχρονες αντιλήψεις για τη φροντίδα της γυναίκας και του νεογνού. Έμπειρες μαίες βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό της μητέρας κατά την διάρκεια και μετά το πέρας του τοκετού, ενώ ειδικοί παιδίατροι αναλαμβάνουν τη συστηματική παρακολούθηση του νεογνού αμέσως μετά τον τοκετό με διαγνωστικές και εργαστηριακές εξετάσεις. Οι μητέρες σε όλα τα δωμάτια νοσηλείας έχουν τη δυνατότητα, εφόσον το επιθυμούν, να έχουν το νεογνό μέσα στο θάλαμο και να εξοικειωθούν στη φροντίδα και το θηλασμό του με τη βοήθεια των μαιών.

Σε εγκαταστάσεις που διασφαλίζουν άνεση και ευχάριστη παραμονή, το Μαιευτικό Τμήμα της Κλινικής παρέχει όλη τη γκάμα των επιστημονικών επιτευγμάτων, των φροντίδων και των υπηρεσιών της μαιευτικής όπως:

Εάν ενδιαφέρεστε να εξεταστείτε από έναν γυναικολόγο-μαιευτήρα της Κεντρικής Κλινικής Τσεπέτη, μπορείτε να κανονίσετε ένα ραντεβού μέσω του Τμήματος Υποδοχής & Εξυπηρέτησης Ασθενών

Κατεβάστε εδώ το αρχείο Συνοπτικός οδηγός γέννησης - Ψηφιακή δήλωση γέννησης.

Συχνές ερωτήσεις

Πώς διαμορφώνεται το κόστος ενός τοκετού στην Κεντρική Κλινική Τσεπέτη; Η Κεντρική Κλινική Τσεπέτη, με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και πλήρη συναίσθηση της βαθιάς οικονομικής κρίσης της χώρας, έχει υιοθετήσει μία τιμολογιακή πολιτική που δεν οδηγεί σε οικονομικούς αποκλεισμούς. Έχοντας αναπτύξει πολύ υψηλές προδιαγραφές, ασφάλεια, ποιοτική παροχή ιατρικών και νοσηλευτικών υπηρεσιών αλλά και άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό έχουμε καταφέρει να διατηρήσουμε και τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς, με την δημιουργία κλειστών οικονομικών πακέτων τοκετού. Επίσης, μετά την σύναψη σύμβασης με τον ΕΟΠΥΥ, η Κεντρική Κλινική Τσεπέτη είναι στην ευχάριστη θέση να παρέχει και τις μαιευτικές υπηρεσίες της πλέον και στους ασφαλισμένους των ταμείων, που έχουν ήδη ενταχθεί στον ΕΟΠΥΥ.

room

Ποιούς τύπους δωματίων παρέχει η Κλινική για νοσηλεία κατά την διάρκεια του τοκετού μου; Ο τύπος του δωματίου, που θα νοσηλευτείτε, καθορίζεται ανάλογα με τις οδηγίες του θεράποντα ιατρού σας και τις προσωπικές σας προτιμήσεις, σε συνεννόηση με το Τμήμα Υποδοχής & Εξυπηρέτησης Ασθενών. H Κεντρική Κλινική Τσεπέτη σας διαθέτει τους παρακάτω τύπους δωματίων, στους οποίους θα βρείτε ιδιαίτερο μπάνιο, αυτόνομο κλιματισμό, τηλεόραση, ατομικό τηλέφωνο, σύστημα ελέγχου φωτισμού και, ανάλογα με τον τύπο δωματίου, ψυγείο και μπαλκόνι με πανοραμική θέα:

Παρακαλώ σημειώστε, ότι στα οικονομικά δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια το μπάνιο είναι κοινό για όλους τους ασθενείς του δωματίου.

Περισσότερες πληροφορίες για τα δωμάτια νοσηλείας της κλινικής εδώ >>

Μπορώ να δώ τους τύπους δωματίων, τις αίθουσες τοκετών και τον λοιπό εξοπολισμό πρίν αποφασίσω αν θα γεννήσω στο μαιευτικό τμήμα της Κεντρικής Κλινικής Τσεπέτη; Εάν ενδιαφέρεστε να δείτε τους χώρους και τον εξοπλισμό μας, πριν αποφασίσετε για την διεξαγωγή του τοκετού σας στην Κλινική μας, θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε. Παρακαλούμε απευθυνθείτε στο Τμήμα Υποδοχής & Εξυπηρέτησης Ασθενών, για να κανονίσετε ραντεβού ενημέρωσης και ξενάγησης.

Είμαι έγκυος και με παρακουθεί ήδη γυναικολόγος. Μπορώ να γεννήσω στην Κλινική σας; Η Κεντρική Κλινική Τσεπέτη έχει μία πολυετή συνεργασία με όλους τους ιδιώτες γυναικολόγους της πόλης των Χανίων και της ευρύτερης περιοχής για την διεξαγωγή τοκετών. Παρακαλούμε απευθυνθείτε στο Ιατρό σας, ο οποίος θα σας ενημερώσει αναλυτικά. Το Τμήμα Υποδοχής & Εξυπηρέτησης Ασθενών της Κλινικής θα χαρεί να παρέχει, έαν κριθεί απαραίτητο, επιπλέον διευκρινήσεις και πληροφορίες για την γέννα του μωρού σας.

Στην ενότητα 'Ενημέρωση Ασθενών' μπορείτε να πληροφορηθείτε αναλυτικότερα όσον αφορά τόσο στην διαδικασία εισαγωγής σας στην Κλινική όσο και στην διαμονή και το δωμάτιό σας.

Μόλις ενημερώθηκα ότι πιθανώς είμαι έγκυος και δεν έχω ακόμα γυναικολόγο. Μπορώ να απευθυνθώ στην Κλινική για τον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο; Στην Κεντρική Κλινική Τσεπέτη λειτουργούν Εξωτερικά Ιατρεία, στελεχωμένα με έμπειρους γυναικολόγους και εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό, που μπορούν να αναλάβουν την πλήρη και συστηματική παρακολούθηση της εγκυμοσύνης σας, να διεξάγουν τον προκαθορισμένο κλινικό, εργαστηριακό και υπερηχογραφικό έλεγχο και να σας δώσουν όλες τις απαραίτητες συμβουλές για μια υγειή κυοφορία. Παρακαλούμε απευθυνθείτε στο Τμήμα Υποδοχής & Εξυπηρέτησης Ασθενών, για να κανονίσετε ραντεβού.

Θα λάβω το επίδομα τοκετού εάν γεννήσω στην Κεντρική Κλινική Τσεπέτη; Tο γνωστό επίδομα τοκετού έχει δυστυχώς καταργηθεί με νομοθετική ρύθμιση και δεν καταβάλλεται για οποιοδήποτε τοκετό διεξαχθεί εντός νοσηλευτκού ιδρύματος, κρατικού ή ιδιωτικού, συμβεβλημένου ή μη συμβεβλημένου. Σε καμία περίπτωση δεν ισχύει η συχνή παρανόηση, ότι η κλινική λαμβάνει το επίδομα τοκετού αντί της μητέρας. Στο σημείο αυτό σας παραθέτουμε την ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ για την κατάργηση του επιδόματος τοκετού.

Τι πράγματα θα χρειαστεί να φέρω μαζί μου κατά την παραμονή μου στο μαιευτήριο; Κατά την εισαγωγή σας στο μαιευτικό τμήμα της Κεντρικής Κλινικής Τσεπέτη, προτείνουμε η βαλίτσα σας να περιέχει:

Για την μαμά...

Για το μωράκι σας...

chaniaclinic
η νέα κλινική σας στην Κρήτη

ακολουθήστε μας στα social media

chaniaclinic
Κεντρική Κλινική Τσεπέτη
Τηλεφωνικό κέντρο: 28210 28828 Φαξ: 28210 28829

Παπαναστασίου 9, πλατεία Δικαστηρίων, 73133 Χανιά Κρήτη GR

35.51020 24.03289

Ο καιρός στα Χανιά 19/05/2024 00:06: πολύ ασθενής άνεμος (2 bft) νοτιοανατολικός, διάσπαρτα νέφη, 24 °C
διάσπαρτα νέφη

Ιατρική Βιβλιοθήκη

Η Ιατρική Βιβλιοθήκη είναι μια online συλλογή ιατρικών άρθρων, βίντεο χειρουργικών επεμβάσεων καθώς και άλλων ενημερωτικών κειμένων σε θέματα υγείας, με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση των ασθενών και του ευρύτερου κοινού.

Μεταβείτε τώρα στην Ιατρική Βιβλιοθήκη >>

Βίντεο χειρουργικών επεμβάσεων

Βίντεο με παρουσίαση ιατρικών περιστατικών θα βρείτε στην Ιατρική Βιβλιοθήκη >>

καθώς και στο κανάλι της Κεντρικής Κλινικής Τσεπέτης στο YouTube >>

@chaniaclinic on twitter
check up: οικονομικά πακέτα προληπτικού ελέγχου
menu
χάρτης τηλέφωνο email twitter
© 2024 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΣΕΠΕΤΗ - ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ All rights reserved